Wasruimte

Het woongebouw heeft 3 wasruimtes. Wasruimte A bevindt zich op de derde verdieping in het A gedeelte (tegenover kamer 80). Wasruimte B bevindt zich tegenover kamer 150 op de begane grond. Wasruimte C bevindt zich ook op de derde verdieping, maar in het C gedeelte (naast kamer 266). Wasmuntjes zijn te koop tijdens het wekelijkse spreekuur (maandag 20:30 t/m 21:30 in kamer 225). Je kunt de muntjes contant of pin betalen. Een muntje kost 1 euro en je mag maximaal 6 kopen per week, per huisnummer.
In beide wasruimte zijn de regels duidelijk aangegeven. Neem deze door!

Fietsen Stalling

Fietsen kunnen in de fietsenrekken bij ingang A, op de binnenterrein of in de fietsenstallingen in de kelder gestald worden.
Deze fietsenstallingen zijn uitsluitend bestemd voor fietsen. Motoren of scooters kunnen in de scooterstalling geplaatst worden. Neem hiervoor contact met de beheerder.
Wegens veiligheidsvoorschriften is het tevens niet toegestaan fietsen te plaatsen op de gang en voor een (nood)deur.

Recreatieruimte De Dong

Het woongebouw beschikt over een recreatie ruimte, De Dong.
De Wooncommissie maakt regelmatig gebruik van deze ruimte om bewonersactiviteiten in te organiseren.

Schoonmaak

De gemeenschappelijke ruimte in Woongebouw Parkhaven wordt wekelijks schoongemaakt volgens het schoonmaakschema. De schoonmaak werkzaamheden zijn in handen van VLS. De wooncommissie draagt zorg voor de naleving van dit schoonmaakschema. Als er klachten zijn over de schoonmaak dan kun je die melden door een email te sturen naar parkhaven.beh@beheerders.stadswonen.nl.